De belastingadviseur is er voor iedereen

Voor veel particulieren en bedrijven is een belastingadviseur van Commandeur Accountants & Adviseurs echt een uitkomst. Ieder jaar vinden er wijzigingen plaats in de belastingen en in de regels rond de belastingen. Zij zijn van alle regels en wijzigingen op de hoogte en kunnen jou een advies geven die volledig bij jouw situatie past. 

 

Alle mogelijkheden   

Voor de meeste mensen is het lastig om hun weg te vinden tussen alle regels die bij de belastingen horen. Wat mag er nu wel of juist niet als aftrekpost opgevoerd worden en wordt er wel aan alle eisen voldaan om voor de aftrekpost in aanmerking te komen. Een belastingadviseur weet op al deze vragen het antwoord en kan je hiermee helpen om alle mogelijkheden die er zijn ten volste te benutten. Hij of zij kijkt met je mee naar de papieren die er nodig voor de belastingdienst en voor de belastingaangifte. Samen kun je dan de belastingaangifte gaan invullen die er voor jou zo voordelig mogelijk uit zal komen te zien omdat alle mogelijke aftrekposten waar je recht op hebt benut zullen worden. Heb je liever helemaal geen omkijken naar de aangifte of naar jouw belastingzaken dan kun je alles uitbesteden. Voor grensarbeiders is het vaak nog ingewikkelder en is een belastingadviseur echt nodig omdat je met meerdere landen met elk hun eigen regels zit. Om voor ieder land dat allemaal uit te zoeken is vaak erg veel werk en behoorlijk ingewikkeld.   

Ondernemers en bedrijven   

Niet alleen particulieren kunnen er terecht maar vaak kunnen ook zzp'ers, ondernemers en bedrijven bij hun terecht. Voor deze groep is het vaak complex en ingewikkeld met de eisen en regels die de belastingdienst stelt aan ondernemers en bedrijven, maar ook met de extra aftrekposten en voordelen die er voor de ondernemer mogelijk zijn. De belastingadviseur volgt de wijzigingen en regels op voet waardoor hij of zij de ondernemer op de hoogte kan houden van alle wijzigingen die voor de ondernemer of het bedrijf van belang zijn. Dit scheelt de ondernemer veel tijd en tijd is natuurlijk geld voor een ondernemer. 

Toch een probleem?   

Is er toch iets niet goed verwerkt dan is de belastingadviseur er ook om dit goed en zo snel mogelijk op te lossen door contact op te nemen met de belasting of een bezwaarschrift in te dienen. Het voordeel is dat hij of zij precies weet op welke manier dit het beste opgelost kan worden en welke formulieren of papieren ervoor nodig zijn. Eigenlijk kun je voor alles wat met de belastingen te maken heeft bij een belastingadviseur terecht.

Delen